Sep 8, 2009

Lahai anak ibu... sian dia..

Anak Ibu sakit mata.. sian dia.. mesti sakit gile laa.. jumpa pakar sakit mata dia korek lak laa mata si Rai ni.. nangis darah dia kejap.. sian diaa.. ni gara2 berjangkit dari Ibu Ita laa ni.. hehehe.. Ni adalah gambo2 Transformasi dari Mata yg sihat ke mata yg sakitt... ish ish ish.. siann anak ibu nih..


Ni gambo masa mata dia tgh elok nih..



Ni masa mata dia tgh sakit ckit2.. tgk tu.. Aunty dia kalau pasal membuli no 1 la!


Sian dia.. time ni dia mmg tgh sakit sgt2.. nangis tak berenti...




Pergi Jua Akhirnya... sedih


Al-Fatihah... 3 Sept 2009, Subuh... perginya seorang wanita, kakak, dan ibu kepada 3 org anak, bernama Sabariah Abd. Rahman.. Didn't expect that she's gone.. Cik Yah sakit dah lama.. tapi tak expect langsung dia akan pergi dlm usia yg agak muda lagi. Sedih sgt2.. just dun know how express it. gg tak sempat nak tgk cik Yah kat hospital. Ya allah, ko ampunkan laa dosa dia.. ko tempatkan la dia di kalangan org2 yg beriman.. Kami akan sentiasa merindui Cik Yah sampai bila2..

Tu laa dia hidup. hanya pinjaman di dunia ni. aku sendiri pun buntu.. perginya org2 kesayangan aku tanpa di sedari. aku sendiri pun bleh pegi bila2 masa. takut sangat2.. amalan ku belum cukup lagi.. whatever it is.. life is unpredictable..

:sigh:


Sep 2, 2009

Buka posa dgn family!


Venue: Nelayan Restaurant (Which i dun really like it as the manager are so pathetic and rude!)
Date: 29 August 2009.
Time: Biasa laa, time bukak posa laa kan..
Attended by: Bapak, Mak, Aezi, Aeti, Azif, Amir, Raieysah, Abah, Mak Bah, Kak Ita, Jaja, Abg bob and Dania. itu je kut..


It's me dad's treat on that day! free foods! and kebetulan hari jadi abah yg ke berapa ek.. alamak tak sure laa.. nyway, it was an awesome day out. foods mmg byk tapi tau tau je laa.. bila dah posa ni takkan dpt masuk sumer pun.. hehehe.. whatever it is, though i have been treated bad when i came to booked the place for Raieysah's birthday, (lepas tu tak jadi laa kan sbb the manager was rude as if i dun have money to pay) the food aint that bad at all. perhaps you guyz should try it out.


The food is really nice. from seafood to steamboat and what else ek.. take a look at the above picture. mcm2 adaaaa... ermm.. byk laa choices of dishes you can choose from the buffet table.. oh yes the price is RM30 if i'm not mistaken.



Kalau dah Pompuan tu tetap pompuan..!



video

Ermm.. Ni snap shot anak ibu dah pandai bawak hand beg! hehehe.. chomey sgt2.. takde sape2 pun ajar dia.. tup tup dia sendiri tau.. bagus laa anak ibu nih.. anyway, it's almost raya.. i reckon it's good enuff then.. hehehe.. leh kumpul duit raya.. hurayyyy.. Get ready yer korang! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...