Aug 13, 2010

3 Ramadhan dah..

Erm.. Alhamdulillah.. dah masuk 3 Ramadhan dah kite sume berpuasa.. emm.. tapi i tak gak dpt peluang nak gi terawih.. takpe laa.. dah nama ada anak kecik. kalau dia jenis yg diam takpe laa gak kan.. so jawabnya masih lagi belum berpeluang.. nyway, itu satu kisah lain la.. yang lainnya skg ni.. emm..nyway, i rasa idup i bermakna skg ni. much much more better than before. and i know i am not a looser anymore. life has to move on no matter what happenned. ape pun org nak cakap terpulang laa.. janji i happy skg ni.. emm.. jgn syok sendiri sudah.. hahaha.. 

oh well, tadi i tgk gambo2 lama, tup tup terjumpa gambo2 masa bowling tournament bursarean. (that inlcudes x bursarean and budak2 practical). ni i nak bagi tau korang ni.. i rinduuuu kat korang sume.. rindu nak balik bursa pun ada gak sbrnya. tapi kalau balik pd bursa jawabnya takkan dpt balik awal laa. kat comp baru ni, best sbb paling lewat pun kul 7:00 dah balik. n smpai umah 7:15.. huhu.. i'm so glad.. at least i have more time with Rai. kesian dia i tgk tadi. nama je ada bapak! birthday wish pun takde.. takpe laa dia wat cam ni.. dah lepas sesak dia kan.. sib baik laa ada uncle2 dia.. bila uncle Amin dia dtg umah beria2 dia gurau.. so glad that my family have supported me through all things in me life! 

oh yea,, sblum terlupa ni gamba2 i dgn budak2 bursa masa bowling tournament 3 bulan lepas kot.. hehe.. check it out guyz.. 




Dalam ramai, aku rindu kat korang sume... huhu.. so glad ada tournament mcm ni. at least leh laa jumpa kengkawan sume! and i'm so glad to have you guyz as me friend.. bertahun aku dgn korang.. takde pun masalah ngata2 ni.. sume cakap depan je kan kan kan.. hehe.. nyway korang, u guyz will always be in my heart.. To Liza, next year jgn lupa organise lagi ek.. hehe..

Ok laa.. just to end up cakap kite di sini, Selamat berpuasa to my old, or new friends of mine..
p/s: to my buddies, Ena, Arriey, Yatiey and Zatul, aku sayang korang ♥‿♥ !! You all are da best! NO WAR..

Like?

1 comments:

Farrel's mummy: malas nk login bole? said...

Peace!!! mwahsssss!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...