Jul 20, 2012

Ramadhan 2012

Ramadhan 2012

Assalamualaikum..

Hmm.. Terasa lama sgt tak menulis blog ni.. Sejak diri ini kembali bergelar seorang student, masa nak wat itu ini sumenyer terhad.. sampaikan masa tuk Rai lagi laa kadang2 terbengkalai.. hmm.. takpe la, nak gak cuba abiskan sebelum Rai masuk std 1.. nyway, let's get back to the story.. 

Sebelum ape2, saya ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa yg akan bermula dlm beberapa jam je lagi nih.. Semoga Ramadhan tahun ini akan memberi seribu keberkatan buat kita semua umat Islam.. Mcm org lain, saya juga ada mengharapkan sinar baru untuk hidup saya.. 

Hmm.. cerita saya selama saya tidak ber blogging ni byk sgttt.. tak tau mana nak mula.. tapi takpe laa.. since saya pun penat sbb tadi kena gi tolong support one of the company's subsidiaries, so saya rasa eloklah saya post tentang Ramadhan jek tuk hari ini.. Buat sume kawan2 saya di luar sana, Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak dan selamat berpuasa yer.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...