Dec 26, 2012

Hujung tahun yg bz.. Hmmm..


Orait.. Tetiba lak teringat yg kite ni dah lama tak update blog. sungguhpun mmg tak ramai yg akan jenguk blog kite ni, kite tak kisah laa.. janji ada benda nak di update. oh well.. topic kite arini, hujung tahun yg amat membosan kan. hmm.. why? it's bcoz of terlalu bz. mula2 keje dgn study. hmm.. kire so so gak la kan.. but since i've been called to be with the Internet Audit group, aku mula la bz gaban!

oh well nak di pendekkan cite la kan, almaklumla mata sbrnya mengatok nih.. tp nak gak abiskan cite tuk arini kan sanggup bertahan jap.. hehe.. oh ya.. hopefully pasni ada laa masa ckit nak update blog nih.. nak siapkan assignment yg tergendala dulu, pastu keje2 audit and off to indon lak sebulan.. mintak2 laa internet line cantek kat sana.. kalau tak sanggap laa wa.. huhu.. oh well.. itu je laa tuk hari ni.. sok2 kite update cite lg hot lagi sensasi.. smpai di sini saja buat masa ni k. nnt kite sambung lagi di lain hari.. mwah... :-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...