Dec 7, 2013

Officially her's now...

On 7th dec around evening, i heard a kitty sound nearby the place where ive parked my car. It's a very loud sound of a meow meow thingy.. At first cam nk wat bodo but the sound are getting loud and tercari2 la bunyi tu.. Ingtkan anak kucing stuck dlm longkang ke atau atas pokok ke or perhaps terselit bwh tayar kete org lain ke.. Puas la carik,tuptup terpandang la satu plastic merah yg di ikat rapat. Dgn laju sy bukak plastic tu,nmpak la sekor baby cat ni.. Terasa siann sgt agaknya from what time la dia meow2 td. What if since yesterday?.. Ya Allah siannyer... I took her home n feed her using my daughter's milk. Bior cair ckit sbb blom sempat nk beli kitty's milk yet sbb dh ptg. Wlaupun susah this kitty nk adjust nk minum milk, sy suapkan gak susu tu so that dia kenyang ckit. Sian sgt2.. Sampai hati ada manusia kejam yg buang kucing dlm plastic yg diikat gitu.. Dh la baby sgt kucing tu. Mana je la otak manusia skg ni pisahkan anak kucing yg masih netek lg dr ibunya.. 

Well conclusion is now, setidak2 aku xnk bela kucing lg sbb tkut xleh nk jaga, Allah temukan gak sikenit ni which is officially Rai's pet now. She begged to hv it. Since dia beria2 nak,¨xpe la, ibu give it a go la kakak. Semoga kakak leh jaga baby Sophie dgn baik.. She's all yours now..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...