Oct 11, 2014

Kalimah Allah pada hirisan pertama daging korban

Salam semua.. Ni saya nk bgtau yang sy terjumpa kalimah Allah (seperti yg tertera pd gambar dibawah) pd hirisan pertama daging korban tadi.. Huhu.. Atas rasa kemusykilan tu, i stopped and belek2 again.. Tak puas ati gak sblum saya post kt blog n fb sy, sy double check dgn kengkawan group sy dulu.. So confirm la ape yg sy nmpak td adalah kalimah Allah.. Dulu sy teringin sgt nk tgk yg kt langit tu yg jadi baru2 ni yg dorang kata nmpak kg jln tun razak tu.. Tup tup, rezeki sy jumpa kalimah Allah ni pada hirisan pertama daging korban tadi.. Alhamdulillah, rezeki sy akhirnya.. Thank You Allah!.. Terkejut, terharu, dan mcm2 perasaan tak tergambar la rasanya dpt rasa skg ni.. Nak nangis pun ada.. Sbb terkejut sgt2.. Apekah hikmah itu hanya Allah saje yang tahu.. Ni la dia gamba yang sy maksudkan tadi.. Jom kite tgk ramai2..
 

Oct 2, 2014

My 1st DIY cat house!.. Yeayy

My first DIY project was making a cat house.. Not that good though but will definately do it again!.. Haha.. Thnx to the tips given my mr gugel!.. Hehe.. I know it is not that good but i reckon its pretty food for a woman like me who did it.. Hehe.. Oh well, check out my first cat house below.. Yeayyyy.. 


Cute isnt it?.. Haha.. Well its not pretty but ok la.. Rather than buying might as well just try it.. No harm.. The first one is always not pretty.. Haha.. Motivation to myself!.. šŸ˜

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...