Oct 11, 2014

Kalimah Allah pada hirisan pertama daging korban

Salam semua.. Ni saya nk bgtau yang sy terjumpa kalimah Allah (seperti yg tertera pd gambar dibawah) pd hirisan pertama daging korban tadi.. Huhu.. Atas rasa kemusykilan tu, i stopped and belek2 again.. Tak puas ati gak sblum saya post kt blog n fb sy, sy double check dgn kengkawan group sy dulu.. So confirm la ape yg sy nmpak td adalah kalimah Allah.. Dulu sy teringin sgt nk tgk yg kt langit tu yg jadi baru2 ni yg dorang kata nmpak kg jln tun razak tu.. Tup tup, rezeki sy jumpa kalimah Allah ni pada hirisan pertama daging korban tadi.. Alhamdulillah, rezeki sy akhirnya.. Thank You Allah!.. Terkejut, terharu, dan mcm2 perasaan tak tergambar la rasanya dpt rasa skg ni.. Nak nangis pun ada.. Sbb terkejut sgt2.. Apekah hikmah itu hanya Allah saje yang tahu.. Ni la dia gamba yang sy maksudkan tadi.. Jom kite tgk ramai2..

 

Like?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...