Jun 23, 2015

Review on The minions




Yeay.. Last week saturday we went to see minions. Hari ni baru laa nk update yer.. hehe.. ohh ohh.. lupa nak wish semua selamat berpuasa. nyway, back to the story, punya la Rai nk sgt tgk so redah jek la beli tix tuk kol 12 mlm.. hehe.. this yellowish creatures is so cute. comey sgt2. Anak aku ni sejak kecik mmg suke tgk cite yg guna bahasa xleh nk translate nih kan kan kan.. baik masa kecik suke tgk timmy time. hahh.. lebih kurang gak laa tu bahasa xleh translate. hhehe. kalau pocoyo tu ada la gak bahasa yg leh di fahami.. Haihh.. tu laa dia budak2 skg nih.. beruntung sbb leh tgk cartoon byk2. zaman kite bole la dikatakan terhad gak. hehe..

Anyway, lets get back to the main agenda. so the movie is cool!.. kids enjoying it.. well i mean my Rai enjoyed the movie. and hopefully ur kiddos will too.. hehe.. Obviously it was fun and full of laughter.. awak2 sume la tgk trailer cartoon movie ni kat sini.. 

 


oh yes, last but not least, towards the end of the movie, Bob said "terima kasih".. hehe.. shock but sweet jek.. dlm cartoon pun ada bahasa melayu. hehe.. nak tau kenapa ada bahasa melayu dlm cartoon ni, is because the film director, Pierre Coffin tu mix french and indonesion. so glad la sbb dia letakkan element bahasa melayu dlm the minions movie. for more story you can click the link here.

So enjoy the movie!.. :-)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...